Show yourself & Support!

Show yourself & Support!

Show yourself & Support!

2015 gaat over goede energie, nieuwe mensen leren kennen en betere skills opdoen.
2015 gaat over de danscommunity die zichzelf support en omhoog lift door te geloven in eigen kracht en keihard werken, liefde en aandacht. De scéne die groeit tot een plek waar iedereen aan mee wilt doen.
Hieronder een paar tips hoe we hiervoor gaan zorgen!

Show yourself! –
Je kent het wel, je ziet iemand op straat lopen en met één blik weet je precies: Dat is een danser! Er is iets aan dansers waardoor je direct kan herkennen dat die persoon funky is.Noem het “het Highlander effect” (there can be only one!) of wat anders maar je voelt het vaak meteen. De meeste van dit soort mensen zijn super vriendelijk, sociaal, behulpzaam en gewoon coole mensen. Als danser is het dan ook interessant om uit te dragen wie je bent en wat je doet. Wees trots op je danserschap en support je scene door bijvoorbeeld een t-shirt te dragen van je favoriete event of je dansschool tijdens het fitnessen. Ga je joggen met je vrienden? Draag een shirt van je favoriete crew of een toffe dansquote. Op deze manier, laat je jezelf zien aan de wereld enworden er vaak vragen aan je gesteld waardoor jij weer de mogelijkheid hebt om te vertellen over je geweldige dansleven! Spread the dancelove! Bedoel hier trouwens niet mee dat je met je sneakers en baggy pants op het huwelijk van je zus moet opdagen, laat dat duidelijk zijn.

Support! –
“Als je rijk wilt worden moet je niet gaan dansen”, we know that, right? Maar je kan wel ervoor zorgen dat we een self-supporting system worden die zichzelf dus prima red door bij te dragen aan de eigen community. Investeer in onszelf,door bijvoorbeeld naar een jam te gaan en daar een keer iets te kopen wat je tof vindt. DJ’s verkopen vaak mix tapes tijdens de battles. Koop eens een CD van ze in plaats van alles sneaky te Shazam’en aan de zijkant. Als er evenementen worden georganiseerd en er zitten toffe workshops bij, zorg ervoor dat je erheen gaat. Je ziet het vaak gebeuren bij de wat grotere events, maar vergeet zeker ook niet de startende kleinere organisatoren.Hoe vaak zien we nu op TV acts voorbij komen van onze eigen community? Misschien stem je nooit en vindt je het allemaal onzin, maar als we solidair zijn met elkaar en dat dus toch verbinding genoeg.

De dansscéne is één van de weinig werelden waar mensen liefdevol met elkaar omgaan en oprecht om elkaar geven, onvoorwaardelijk.Daarom wil ik jullie vragen…geef om elkaar…ook wanneer je elkaar niet eens zo goed kent. We doen er allemaal toe. Als je merkt dat iemand zich niet lekker in z’n vel voelt, vraag wat er is of sla een arm om hem/haar heen. Als je lange tijd iemand niet gezien hebt, stuur een berichtje of een app. Het gebeurt te vaak in onze eigen kringen dat mensen te midden van alle social dances, zich hartstikke alleen voelen. Tussen alle drukte van het dansen het gevoel hebben er niet bij te horen of met dingen zitten waar we geen weet van hebben.Laten we samen voor elkaar zorgen, onvoorwaardelijk.

Opgedragen aan de 2 bazen die nu de hemelse dansvloer voorzien van beats, bass en moves:
Serghinjo Burnet en Hans van der L’Isle.

We love and miss you.

Written by Jivan Arazzi